Știri și evenimenteȘtiri și evenimente

22-03-2023 |

Proiect ONCOFEM - FII RESPONSABILĂ DE SĂNĂTATEA TA!

Comuna Traian în data de 21 martie 2023 a fost gazda caravanei: Unitatea mobilă de screening mamar, pusă la dispoziție de către INSTITUTUL REGIONAL DE ONCOLOGIE IAȘI în parteneriat cu FUNDAȚIA ENABLE.
Proiectul "ONCOFEM - Fii responsabilă de sănătatea ta! Prevenție, depistare, diagnostic și tratament precoce al cancerului de sân", Cod SMIS: 136664, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020, are ca obiectiv testarea a 30.000 de femei, cu vârstă între 50-69 ani, din Regiunile Nord-Est și Sud -Est. Programul se adresează tuturor femeilor asigurate sau neasigurate.
Comuna Traian s-a bucurat de acest program cu o participare de peste 40 de doamne.
Suntem recunoscători inițiativei ONCOFEM și ne bucurăm ca au ales să le fim gazdă cu speranța unor colaborări viitoare.

Mesajul celor de la ONCOFEM după popasul în comuna Traian a fost următorul: "Multumim pentru interesul manifestat față de proiectul de screening pentru prevenirea cancerului de sân.
Echipa ONCOFEM".

 

17-03-2023 |

FII PREGĂTIT pentru SITUAȚII DE URGENȚĂ

Cetățenii COMUNEI TRAIAN se pot informa cu privire la situațiile de urgență accesând link-ul https://fiipregatit.ro/

Mai multe stiri

Mesajul primarului

În calitate de primar al comunei, adresez un sincer bun venit tuturor celor ce aţi accesat acest site, în numele comunităţii acestei comune, administraţiei publice locale şi al meu personal.
Ne dorim ca pe această cale să venim în sprijinul cetăţenilor, oferindu-le dreptul la informaţia produsă şi gestionată de administraţia publică locală şi în acelaşi timp să fim o fereastră deschisă permanent tuturor celor ce vor să ne cunoască comună şi pe noi.
Mulţumesc în numele locuitorilor, vizitatorilor din ţară şi străinătate, pentru că aţi avut curiozitatea şi dorinţa de a afla cât mai multe despre noi, gândindu-vă poate că veţi descoperi oportunităţi de afaceri de orice natură, ce sperăm că vă vor îndemna să investiţi în comuna noastă, asigurându-vă cu responsabilitate de existenţa unei administraţii publice locale deschise şi transparente.


Cu stimă, GHERGHELUCĂ Sorin

Cadastru sistematic

Centrul de zi pentru copii

Chestionare

Cum apreciati actuala administratie ?

Foarte buna

Buna

Sub asteptari

Votează

MONITORUL OFICIAL LOCAL